Best And Cheap Off road bike || Tekken 250 & Motorhead MH 200 X || Ride Review ||

Best And Cheap Off road bike || Tekken 250 & Motorhead MH 200 X || Ride Review ||

Motorhead is an American based brand, manufacturing from China. here in this video i give you a short ride review of their new range the Tekken 250 and MH 200 X .
Price for Tekken 250: Rs 3,92,000
MH 200X: Rs 3,72,000

Do checkout these bikes in our nearest Motorhead Dealership.

Follow me on:
Instagram:https://www.instagram.com/being_kunwar_/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006045588874
For Collaboration/Business inquiry: amritkun32@gmail.com

Do Like Share and Suscribe The Channel.

46 Comments

  1. Dinesh Pun on October 2, 2020 at 3:32 am

    8 january 2019 raa 😂 mistake vaya xa ki k ho 2020



  2. Suyog Magar on October 2, 2020 at 3:33 am

    Tekken kota 14 ltr haina ra?



  3. Bhim Bahadur Bardewa on October 2, 2020 at 3:34 am

    I like it,taken250 bike



  4. Ramesh Giri on October 2, 2020 at 3:35 am

    Hero xpulse200 or tekken250 which best bro



  5. Prabin Aryal on October 2, 2020 at 3:39 am

    Brother Tekken 250 ra Xpulse 200 ma kun choose garda ramro hunxa vanidina paro Ani milxa vane comparison video banam na hai.
    Big fan… Thanks for everything.



  6. shrestha bishal on October 2, 2020 at 3:43 am

    Mh 200 ko vlog banam na yar bro



  7. Dinesh Pun on October 2, 2020 at 3:43 am

    Anyway ramro xa video



  8. Prabin Ale on October 2, 2020 at 3:45 am

    One doubt

    Yo company ly kina motorhead logo vako engine nepal ma matra export garxa?
    But mailey engine motorhead logo vako bike pakistan ma export vako pako xaina

    Pakistan ma feri engine ma fuego ko logo vako bike export garyako xa

    Ali confused vayo k dai !



  9. bin furniture on October 2, 2020 at 3:46 am

    bro. yo bike kinda hunx aele?? regret ta hunna hola hai



  10. NNBB VLOGS on October 2, 2020 at 3:47 am

    Wow it’s really nice
    I loved it



  11. Saroj Subedi on October 2, 2020 at 3:48 am

    Tekkan price 375000



  12. Free Fire Lover on October 2, 2020 at 3:49 am

    Iphone pani chines ho kinata ramro chha , tesaile indian dhoti ko bike vanda dherai ramro xa looks ,
    Tara showroom le bike sale gare pachhi parts mahango garnu vayara ra parts sahaj le paunu paryo .



  13. औसत पौडेल on October 2, 2020 at 3:56 am

    brother height 5.4
    should I buy this?



  14. AJ Gurung on October 2, 2020 at 3:56 am

    bro is it worthy takken 250????



  15. Bibek Shrestha on October 2, 2020 at 3:57 am

    Hight besi hola



  16. Raymen Vlogs on October 2, 2020 at 3:57 am

    dami dami



  17. Bal Magar on October 2, 2020 at 3:57 am

    Mileg kati dinx



  18. Shyam Lama on October 2, 2020 at 3:58 am

    No good



  19. Khadka Kaji on October 2, 2020 at 3:59 am

    motorhead ko sport 250 ko pone videobanuhai 😁😁😁



  20. MamBA on October 2, 2020 at 4:01 am

    Bro discription ma price arkai xa rw video ma arkai vannu vako xa kun chahi ho fixed price



  21. UnEqual Reality on October 2, 2020 at 4:01 am

    not bad 953 usd but shipping idk



  22. Suyog Magar on October 2, 2020 at 4:06 am

    Finally koileta proper vlog banayo tekken 250 ko really loved it keep making more vlogs with this bike ani subscribe mero tarfa bata 😉



  23. Chakra Magar on October 2, 2020 at 4:06 am

    Sport 250 ko ni banaunu paryo bro



  24. rupak magar on October 2, 2020 at 4:07 am

    tekken ko top speed kati chhha ???



  25. Nature nepal on October 2, 2020 at 4:08 am

    125k 🧐



  26. Movie Addiction on October 2, 2020 at 4:08 am

    bro mileage kati kati xa ni??



  27. nepop soda on October 2, 2020 at 4:09 am

    Bro यो 250 kudaunu lai 5.5 hit vako le kudaunu shakinx ki shakindaina



  28. Sudin Lama on October 2, 2020 at 4:09 am

    Tekken 250 ko height kati ho bro



  29. unish subedi on October 2, 2020 at 4:10 am

    Abs cha ki nai



  30. kiran B.k. on October 2, 2020 at 4:11 am

    Yo bike haru ko part haru aviable 6 ki nai Rukum, Salyan



  31. Rekun vicious on October 2, 2020 at 4:14 am

    Bro its American company, just assembled in china



  32. rupak magar on October 2, 2020 at 4:14 am

    sahichha tekken ko exhust sound sunayenau



  33. Rohan Pun on October 2, 2020 at 4:15 am

    Engine ramro chaina rey tw



  34. Bhusan rana magar on October 2, 2020 at 4:15 am

    Milage k kasto xa ne taken ko?



  35. Bxm Letang on October 2, 2020 at 4:16 am

    Fanince hunxa ki hudai



  36. Anil Kc on October 2, 2020 at 4:16 am

    Parts katti ko pauxa??



  37. Sushil Sunar on October 2, 2020 at 4:17 am

    Alli tall ra heavy maanxe laai tekken 250 suwaaunxa ki nai



  38. Suyog Magar on October 2, 2020 at 4:18 am

    Ani mh 200 ko vanda tire thulo xhaki xhaina?



  39. AKR vlogs on October 2, 2020 at 4:23 am

    Price tekken 250 ko Rs 3,92,000 ho
    Description ma mistake vayexa
    Bike ramro xa . New brand ho so Service network r parts availability ma aware hunu kinu agi .



  40. Bisujeet Gurung on October 2, 2020 at 4:23 am

    Taken 250 chai malai ramro lagyo .thank,s for video.



  41. Notorious Me on October 2, 2020 at 4:26 am

    10:32 vanesi kacchad ho ??
    😂😂



  42. Bhim Bahadur Bardewa on October 2, 2020 at 4:26 am

    yesko showroom ma gayera banaunu paryo bhai,yo bike ko,malai dherae man parne bike ho,taken250



  43. Bhim Bahadur Bardewa on October 2, 2020 at 4:27 am

    Pokhara ma shoroom xa ki nae



  44. Suresh Vlogs on October 2, 2020 at 4:28 am

    Tekken 250 ko price 392,000/- hola ni Gaich



  45. Nikola Marinkovic on October 2, 2020 at 4:29 am

    How many RPMs in 6th speed at 80km/h?



  46. Ramprasad Chauy on October 2, 2020 at 4:29 am

    माइलेज कति दिन्छ त्यो कुरा पनि भन्ने पर्ने सर